Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 818 /2005


privind modificarea Hotărârii Guvernului nr. 1.365/2000 pentru aprobarea schemei de microcredite în vederea administrării fondului de 3,6 milioane dolari S.U.A. prevăzut în Acordul de împrumut nr. 4.509 - RO acordat României de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 30.09.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (30.09.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ARTICOL UNIC

    Hotărârea Guvernului nr. 1.365/2000 pentru aprobarea schemei de microcredite în vederea administrării fondului de 3,6 milioane dolari S.U.A. prevăzut în Acordul de împrumut nr. 4.509 - RO acordat României de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 29 din 16 ianuarie 2001, cu modificările ulterioare, se modifică după cum urmează:

    1. Titlul hotărârii va avea următorul cuprins:

    "HOTĂRARE

    pentru aprobarea schemei de microcredite în vederea administrării fondului de 5,1 milioane dolari S.U.A. prevăzut în Acordul de împrumut nr. 4.509 - RO dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare"

    2. Articolul unic va avea următorul cuprins:

    "Articol unic. - Se aprobă schema de microcredite cuprinsă în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, în vederea administrării fondului de 5,1 milioane dolari S.U.A. stabilit în Acordul de împrumut dintre România şi Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind finanţarea Proiectului de închidere a minelor şi de atenuare a impactului social, în valoare de 44,5 milioane dolari S.U.A., semnat la Bucureşti la 13 octombrie 1999 şi ratificat prin Ordonanţa Guvernului nr. 11/2000, aprobată cu modificări prin Legea nr. 168/2000, cu modificările şi completările ulterioare."

    3. Titlul anexei va avea următorul cuprins:

    "Schema de microcredite privind acreditarea agenţiilor de credit în vederea administrării fondului de 5,1 milioane dolari S.U.A. prevăzut în Acordul de împrumut nr. 4.509 - RO acordat României de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind finanţarea Proiectului de închidere a minelor şi de atenuare a impactului social, în valoare de 44,5 milioane dolari S.U.A., semnat la Bucureşti la 13 octombrie 1999 şi ratificat prin Ordonanţa Guvernului nr. 11/2000, aprobată cu modificări prin Legea nr. 168/2000."

    4. Articolele 5 şi 6 din anexă vor avea următorul cuprins:

    "Art. 5. - Fondul este constituit anual în baza bugetului de stat, începând cu anul 2001, din sursa cu valoare de 5,10 milioane dolari S.U.A., din resurse asigurate din Acordul de împrumut nr. 4.509 - RO acordat României de Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare privind finanţarea Proiectului de închidere a minelor şi de atenuare a impactului social, în valoare de 44,5 milioane dolari S.U.A., semnat la Bucureşti la 13 octombrie 1999 şi ratificat prin Ordonanţa Guvernului nr. 11/2000, aprobată cu modificări prin Legea nr. 168/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi prevăzut în bugetul propriu al MEC destinat ANDZM spre a fi dat în administrare agenţiilor de credit pentru a fi transformat în microcredite. Intrările de credite externe destinate acordării de microcredite vor fi prevăzute în bugetul MEC, respectiv al ANDZM, conform clasificaţiei funcţionale a cheltuielilor la capitolul «Împrumuturi acordate», cod 86.14, subcapitolul «Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale administrate prin agenţiile de credit», cod 861413, iar în conformitate cu clasificaţia economică, la titlul «Împrumuturi acordate», articolul «Împrumuturi», alineatul 80.12, «Împrumuturi acordate de agenţiile guvernamentale şi administrate prin agenţii de credit», aşa cum prevede «Clasificaţia veniturilor şi cheltuielilor bugetului de stat»."

    Art. 6. - Fondul total de 5,10 milioane dolari S.U.A. este împărţit pe cele 5 regiuni miniere definite în anexa nr. 1, astfel:

	

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  Re- Fondul
  giu- Colective zonale ale ANDZM de microcredite
  nea pe fiecare zonă
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
   1 Târgu Jiu, judeţul Gorj 1.150.000 dolari S.U.A.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
   2 Petroşani, judeţul Hunedoara 1.150.000 dolari S.U.A.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
   3 Anina, judeţul Caraş-Severin
       Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin
       Deva - Brad, judeţul Hunedoara
       Alba Iulia - Abrud - Baia de Arieş,
       judeţul Alba 975.000 dolari S.U.A.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  4 Voivozi, judeţul Bihor
       Baia Borşa, judeţul Maramureş
       Baia Mare, judeţul Maramureş
       Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud
       Gura Humorului, judeţul Suceava 975.000 dolari S.U.A.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
  5 Bălan, judeţul Harghita
       Comăneşti, judeţul Bacău
       Ploieşti, judeţul Prahova 850.000 dolari S.U.A."
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.