Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 237 /2011


pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 838/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordare a ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar în favoarea bunăstării păsărilor, precum şi a Hotărârii Guvernului nr. 839/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordare a ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate în favoarea bunăstării şi protecţiei porcinelor


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 19.11.2019, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (19.11.2019) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC



    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. I

    Hotărârea Guvernului nr. 838/2010 privind aprobarea normelor metodologice de acordare a ajutoarelor de stat pentru realizarea angajamentelor asumate voluntar în favoarea bunăstării păsărilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 600 din 25 august 2010, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 5, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (3^1), cu următorul cuprins:

    "(3^1) În perioada 16 octombrie-15 octombrie a anului următor, după depunerea cererii iniţiale anuale, solicitanţii pot depune cerere de rectificare a numărului de păsări estimat a fi livrat."

    2. La articolul 5, alineatul (4) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(4) Pentru a beneficia de ajutoarele de stat prevăzute la art. 3 alin. (1), solicitanţii care au primit aviz de principiu pentru cererea iniţială anuală trebuie să completeze şi să depună din 3 în 3 luni cererea pentru solicitarea ajutorului de stat, al cărei model este prevăzut în anexa nr. 3, precum şi tabelele prevăzute în anexele nr. 3.1-3.6 şi să le depună individual sau prin reprezentant legal/împuternicit/delegat, în termen de 30 de zile de la încheierea perioadei de 3 luni în care s-au făcut livrările/vânzările către abator sau terţi, la centrul judeţean, respectiv al municipiului Bucureşti al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pe raza căruia îşi desfăşoară activitatea de creştere a păsărilor."

    3. La articolul 5, după alineatul (4^2) se introduce un nou alineat, alineatul (4^3), cu următorul cuprins:

    "(4^3) În cazul categoriilor de găini ouătoare şi găini de reproducţie din rase grele, dacă solicitantul ajutorului de stat nu livrează păsări în perioada 16 octombrie-15 octombrie a anului următor, poate solicita acordarea ajutorului de stat, dacă a obţinut avizul de principiu pentru cererea iniţială anuală, prin depunerea cererii de solicitare aferente perioadei 16 iulie-15 octombrie, pentru efectivul de la sfârşitul perioadei, însoţită de fişa urmăririi activităţii prevăzute în anexele nr. 4 sau 5."

    4. La articolul 6, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(2) Pentru această măsură, cererea prevăzută în anexa nr. 3 este însoţită şi de copia certificatelor/buletinelor lunare de analiză, eliberate de un laborator acreditat/autorizat sanitar-veterinar, în care se specifică nivelul deoxinivalenolului."

    5. Articolul 7 se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "Art. 7. - (1) Pentru ajutorul de stat acordat în scopul folosirii de furaje ce nu conţin proteine de origine animală, inclusiv făină de peşte, măsură prevăzută la art. 3 alin. (2) lit. b), sunt eligibili crescătorii de păsări care nu folosesc făinuri proteice de origine animală, inclusiv făină de peşte, în hrana păsărilor şi care prezintă lunar analiza furajelor administrate păsărilor în vederea detectării făinurilor proteice de origine animală, efectuată la un laborator acreditat/autorizat sanitar-veterinar.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.