Inapoi la Cautare

HOTĂRÂRE 1635 /2004


privind înfiinţarea Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Legumicolă Buzău


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 04.04.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (04.04.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 7 alin (1)
 şi al art. 8 alin. (3) din Legea nr. 290/2002
 privind organizarea şi funcţionarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii, industriei alimentare şi a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", cu modificările şi completările ulterioare,

    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

    ART. 1

    Se înfiinţează Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Buzău, Str. Mesteacănului nr. 23, judeţul Buzău, ca instituţie publică finanţată integral din venituri proprii, în subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti", prin reorganizarea Staţiunii de Cercetare şi Producţie Legumicolă Buzău.

    ART. 2

    (1) Patrimoniul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău, în valoare de 36.120.899.382 lei, potrivit situaţiei financiare încheiate la data de 30 iunie 2004, se preia pe bază de protocol de predare-preluare de la Staţiunea de Cercetare şi Producţie Legumicolă Buzău, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    (2) Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău preia în administrare suprafaţa totală de 419,31 ha, domeniu public al statului, teren deţinut în concesionare, din administrarea Agenţiei Domeniilor Statului, conform anexelor nr. 1 şi 2, prin protocol de predarepreluare, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri.

    (3) Suprafaţa de teren, proprietate publică a statului, a Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău a fost suplimentată cu 10,09 ha, suprafaţă rezultată din măsurători cadastrale executate în anul 2004 de oficiul de cadastru şi publicitate imobiliară şi de Staţiunea de Cercetare şi Producţie Legumicolă Buzău.

    (4) Terenurile din domeniul public al statului care trec în domeniul privat al statului, în suprafaţă de 12,78 ha, sunt prevăzute în anexa nr. 3, în vederea punerii la dispoziţie comisiilor locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor pentru persoanele fizice îndreptăţite, în condiţiile legii.

    (5) Predarea terenurilor prevăzute în anexa nr. 3 către comisiile locale pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor pentru persoanele fizice îndreptăţite se va realiza de către Agenţia Domeniilor Statului prin protocol de predare-preluare, după prezentarea documentaţiilor întocmite potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.172/2001
 pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de constituire, atribuţiile şi funcţionarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate, precum şi punerea în posesie a proprietarilor, cu modificările şi completările ulterioare.

    (6) Poziţia nr. 18 din anexa nr. 1
 la Hotărârea Guvernului nr. 517/1999
 privind delimitarea suprafeţelor de teren strict necesare pentru cercetarea şi producerea de seminţe şi material săditor din categorii biologice superioare şi de animale de rasă şi trecerea terenurilor destinate producţiei, aflate în administrarea institutelor şi staţiunilor de cercetare şi producţie agricolă, în domeniul privat al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 328 din 9 iulie 1999, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică potrivit anexei nr. 4 la prezenta hotărâre.

    (7) Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău administrează cu diligenţa unui bun proprietar bunuri proprietate publică şi bunuri proprietate privată a statului şi exercită dreptul de proprietate asupra bunurilor proprii dobândite în condiţiile legii, conform anexei nr. 5.

    ART. 3
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.