Inapoi la Cautare

DECIZIE 930 /2016


privind aprobarea cererii de retragere a autorizaţiei de funcţionare a Societăţii I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.02.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.02.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu sediul în municipiul Bucureşti, Splaiul Independenţei nr. 15, sectorul 5, cod de înregistrare fiscală 31588130, în temeiul art. 13 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile art. 2 alin. (1) lit. b) şi art. 6 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    în urma hotărârii Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară consemnate în extrasul procesului-verbal al şedinţei din data de 13 aprilie 2016, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele controlului inopinat efectuat la Societatea I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în Bucureşti, str. Popa Nan nr. 185, sc. 2, et. 8, ap. 55, sectorul 3, înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu nr. J40/14403/27.08.2008, cod unic de înregistrare 24383175/27.08.2008 şi înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare al Autorităţii de Supraveghere Financiară cu numărul RBK-517/03.10.2008, reprezentată de doamna Bratu Ioana-Monica, în calitate de administrator,

    a constatat următoarele:

    1. Prin Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor nr. 4 din 15 decembrie 2015 s-a decis încetarea activităţii societăţii şi s-a solicitat retragerea autorizaţiei de funcţionare nr. 908/2008 a societăţii I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L. de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

    2. La data de 30 iunie 2015 societatea I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L. a înregistrat profit în sumă de 6.342 lei.

    3. Brokerul a notificat toate societăţile de asigurare cu care a colaborat cu privire la decizia de încetare a activităţii şi intenţia de reziliere a contractelor de intermediere/mandat/brokeraj în asigurări şi a solicitat informaţii privind situaţia decontărilor (prime intermediate şi documente cu regim special).

    4. Brokerul a solicitat tuturor societăţilor de asigurare cu care a colaborat informaţii referitoare la situaţia decontărilor (prime intermediate şi documente cu regim special. Începând cu data de 1 ianuarie 2016, Societatea I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L. nu a mai desfăşurat activitate de intermediere în asigurări.

    5. Conform documentelor prezentate, precum şi a precizărilor reprezentantului legal al Societăţii I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L., doamna Bratu Ioana-Monica, aceasta a înmânat personal, în data de 15 decembrie 2015, notificări clienţilor, cu privire la încetarea activităţii societăţii, începând cu data de 16 decembrie 2015 şi i-a îndrumat să se adreseze direct societăţilor de asigurare emitente ale contractelor de asigurare în derulare.

    6. Conform declaraţiei reprezentantului Societăţii I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L., brokerul nu are înregistrat niciun litigiu pe rolul instanţelor de judecată din România cu societăţi de asigurare/reasigurare, intermediari în asigurări, clienţi sau foşti clienţi, angajaţi sau foşti angajaţi sau alţi terţi.

    7. La data de 31 decembrie 2015 Societatea I.M. BRATU - BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE - S.R.L. nu înregistrează debite către Autoritatea de Supraveghere Financiară, în contul taxei de funcţionare.

    Faţă de motivele de fapt şi de drept arătate, în scopul apărării drepturilor asiguraţilor şi al promovării stabilităţii activităţii de asigurare în România,

    Autoritatea de Supraveghere Financiară emite următoarea decizie:

    ART. 1

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.