Inapoi la Cautare

DECIZIE 849 /2006


pentru modificarea Deciziei preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 1.342/2004 privind aprobarea Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în sectorul gazelor naturale şi a Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în sectorul gazelor naturale


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 21.07.2006 și 08.01.2008 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 21.07.2006 și 08.01.2008 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Având în vedere dispoziţiile art. 8 lit. c) şi ale art. 10 alin. (4) şi (5) din Legea gazelor nr. 351/2004, cu modificările şi completările ulterioare,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale emite următoarea decizie:

    ART. I

    Anexa nr. 2 "Regulament pentru autorizarea şi verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în sectorul gazelor naturale" la Decizia preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale nr. 1.342/2004 privind aprobarea Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea persoanelor fizice care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în sectorul gazelor naturale şi a Regulamentului pentru autorizarea şi verificarea agenţilor economici care desfăşoară activităţi de proiectare, execuţie şi exploatare în sectorul gazelor naturale, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.017 din 4 noiembrie 2004, se modifică după cum urmează:

    1. La articolul 17, alineatul (6) va avea următorul cuprins:

    "(6) Operatorii economici care nu au desfăşurat activităţi în baza tipurilor de autorizaţii pe care le solicită la ANRGN, precum şi cei care, din motive temeinic justificate, independente de voinţa acestora, nu au finalizat procesul de certificare, pot prezenta în locul certificatelor emise de organismele de certificare, care atestă implementarea sistemului de management al calităţii şi/sau al mediului, precizate la art. 7 lit. d), art. 8 lit. f), art. 9 lit. d), art. 10 lit. g), art. 11 lit. c), art. 12 lit. f), art. 13 lit. b) şi la art. 14 lit. h), contractele încheiate cu aceste organisme de certificare, cu termen de finalizare maximum 3 ani de la data semnării acestora."

    2. La articolul 18, alineatul (4) va avea următorul cuprins:

    "(4) Nu pot primi autorizaţie solicitanţii aflaţi în procedura reorganizării judiciare sau a falimentului şi nici solicitanţii cărora le-a fost retrasă o autorizaţie precum cea solicitată, într-o perioadă de un an anterior înregistrării cererii."

    3. La articolul 29, alineatul (3) va avea următorul cuprins:

    "(3) În situaţia în care operatorul economic titular de autorizaţie notifică, în termenul stipulat la art. 26 alin. (2), în legătură cu modificările intervenite în cadrul societăţii, de natura celor precizate la art. 26 alin. (1) lit. c) şi d), şi dacă se constată neîndeplinirea condiţiilor legale de autorizare, ANRGN:

    a) suspendă autorizaţia pe o perioadă determinată; în această situaţie, titularul autorizaţiei are obligaţia de a depune la ANRGN, cu cel puţin 15 zile anterior expirării termenului de suspendare, documentele care să ateste îndeplinirea cerinţelor legale de autorizare;

    b) revocă autorizaţia, dacă situaţia creată nu este remediată până la sfârşitul duratei de suspendare."

    ART. II

    Compartimentele de resort din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale şi operatorii economici autorizaţi să desfăşoare activităţi în sectorul gazelor naturale vor duce la îndeplinire prevederile prezentei decizii.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.