Inapoi la Cautare

DECIZIE 82 /2010


privind aprobarea cererii de încetare a activităţii şi retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Comerciale "Daniela Ioniţă - Broker de Asigurare" - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 28.11.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (28.11.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

    Astfel au fost încălcate prevederile alin. (5) lit. f) din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare, ale art. 5 alin. (1) şi alin. (10)
 şi ale art. 6 alin. (4) din Normele
 privind prevenirea şi combaterea spălării banilor şi a finanţării actelor de terorism prin intermediul pieţei asigurărilor, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 24/2008.

    Fapta constituie contravenţie potrivit art. 39 alin. (2) lit. a), m^2) şi m^3) din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare.

    În temeiul prevederilor art. 5 lit. g) din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare, pentru aceste motive,

    Comisia de Supraveghere a Asigurărilor decide:

    ART. 1


    Se aprobă încetarea activităţii, la cerere, ca urmare a retragerii autorizaţiei de funcţionare, a Societăţii Comerciale "Daniela Ioniţă - Broker de Asigurare" - S.R.L., cu sediul social în municipiul Bucureşti, str. Izbiceni nr. 114, sectorul 1, înmatriculată la oficiul registrului comerţului cu numărul de ordine J40/10536/25.11.1999, codul unic de înregistrare 12447275, înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare sub nr. RBK-289/31.05.2005, reprezentată legal în timpul controlului de doamna Daniela Ioniţă, în calitate de administrator/director executiv, potrivit dispoziţiilor art. 5 lit. g) şi ale art. 35 alin. (7) lit. e) din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurărilor, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu prevederile art. 4 alin. (4) din Normele privind autorizarea brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare, puse în aplicare prin Ordinul preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 3.110/2004, cu modificările ulterioare, începând de la data comunicării prezentei decizii.

    ART. 2


    Se interzice Societăţii Comerciale "Daniela Ioniţă - Broker de Asigurare" - S.R.L., de la data primirii prezentei decizii, desfăşurarea activităţii de broker de asigurare, conform prevederilor Legii nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale normelor emise în aplicarea acesteia.

    ART. 3


    (1) Brokerul de asigurare are obligaţia să rezilieze toate contractele de colaborare încheiate cu societăţile de asigurare.

    (2) Brokerul de asigurare are obligaţia ca în termen de 10 zile de la primirea deciziei să transmită la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor înscrisurile din care să rezulte încetarea contractelor încheiate cu societăţile de asigurare Allianz Ţiriac Asigurări - S.A. şi Asirom - S.A., precum şi faptul că nu mai are debite faţă de respectivele societăţi de asigurare.

    (3) Societatea are obligaţia să îşi notifice clienţii, în termen de 3 zile de la data primirii prezentei decizii, în vederea efectuării plăţii ratelor scadente la contractele în curs de derulare direct la asigurători, rămânând direct răspunzătoare pentru îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contractele în vigoare, până la data publicării prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.

    (4) Societatea are obligaţia să schimbe denumirea societăţii, prin eliminarea sintagmei "broker de asigurare".
<   1   2   3   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic