Inapoi la Cautare

DECIZIE 41 /2007


privind închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială şi menţinerea administratorului special pentru a efectua toate formalităţile privind aprobarea de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a noului consiliu de administraţie, înregistrarea noului consiliu de administraţie la oficiul registrului comerţului şi transmiterea la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a documentelor din care să reiasă înregistrarea la oficiul registrului comerţului a noului consiliu de administraţie


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 16.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (16.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, cu sediul în municipiul Bucureşti, str. Amiral Constantin Bălescu nr. 18, sectorul 1, cod de înregistrare fiscală 14045240/1.07.2001, reprezentată legal de preşedinte, în persoana doamnei Angela Toncescu, în temeiul art. 4 alin. (19), precum şi al art. 39 alin. (5) din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurărilor, cu modificările şi completările ulterioare,

    în baza Hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, adoptată în data de 31 ianuarie 2007, conform art. 4 alin. (22)-(24^1) din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare, s-au dispus închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, revocarea Deciziei Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 113.299/2006, prin care s-a instituit deschiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială la Societatea Comercială "Asigurare Reasigurare ARDAF" - S.A., şi menţinerea administratorului special pentru a efectua toate formalităţile privind aprobarea de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a noului consiliu de administraţie, înregistrarea noului consiliu de administraţie la oficiul registrului comerţului şi transmiterea la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a documentelor din care să reiasă înregistrarea la oficiul registrului comerţului a noului consiliu de administraţie.

    Avându-se în vedere următoarele motive de fapt şi de drept:

    Autoritatea de supraveghere a dispus, prin Decizia Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 113.299/2006, deschiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, conform art. 8 alin. (1) lit. b), coroborat cu art. 7 lit. b) din Legea nr. 503/2004 privind redresarea financiară şi falimentul societăţilor de asigurare a Societăţii Comerciale "Asigurare Reasigurare ARDAF" - S.A.

    Potrivit art. 4 din decizia sus-menţionată, societatea de asigurare, prin administratorul special, trebuia să depună toate diligenţele necesare în vederea majorării capitalului social, astfel încât valoarea totală a capitalului social subscris şi vărsat să fie de cel puţin 160.000.000 lei.

    Societatea a depus la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor Certificatul de înscriere menţiuni nr. 2.869 din 19 ianuarie 2007, Încheierea judecătorului-delegat nr. 1.440 din 22 ianuarie 2007, precum şi Certificatul constatator, eliberat de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj din data de 26 ianuarie 2007, din care rezultă majorarea capitalului social la suma de 162.588.888,1 lei, integral vărsată.

    Faţă de cele sus-menţionate, constatându-se restabilirea situaţiei financiare, la data de 31 ianuarie 2007, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, revocarea Deciziei Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 113.299/2006, prin care s-a instituit deschiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, şi menţinerea administratorului special pentru a efectua toate formalităţile pentru aprobarea de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a noului consiliu de administraţie, înregistrarea noului consiliu de administraţie la oficiul registrului comerţului şi transmiterea la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a documentelor din care să reiasă înregistrarea la oficiul registrului comerţului a noului consiliu de administraţie, în conformitate cu prevederile art. 5 alin. (2), ale art. 21 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 503/2004 privind redresarea financiară şi falimentul societăţilor de asigurare, drept care

    decide:

    ART. 1

    Se dispune închiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, conform art. 20 lit. a) din Legea nr. 503/2004 privind redresarea financiară şi falimentul societăţilor de asigurare, precum şi revocarea Deciziei Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 113.299/2006, prin care s-a instituit deschiderea procedurii de redresare financiară prin administrare specială, conform prevederilor art. 21 alin. (1) lit. a), coroborate cu prevederile art. 41 din Legea nr. 32/2000 privind activitatea de asigurare şi supravegherea asigurărilor, cu modificările şi completările ulterioare, la Societatea Comercială "Asigurare Reasigurare ARDAF" - S.A., cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, str. Xenopol nr. 3, judeţul Cluj, înregistrată la oficiul registrului comerţului cu nr. J12/4169/1992, cod unic de înregistrare nr. 2886621, datorită constatării restabilirii situaţiei financiare a societăţii.

    ART. 2

    Se menţine administratorul special pentru a efectua toate formalităţile privind aprobarea de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a noului consiliu de administraţie, înregistrarea noului consiliu de administraţie la oficiul registrului comerţului şi transmiterea la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a documentelor din care să reiasă înregistrarea la oficiul registrului comerţului a noului consiliu de administraţie.

    ART. 3

    Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, conform prevederilor art. 9 alin. (2) din Legea nr. 32/2000, cu modificările şi completările ulterioare.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic