Inapoi la Cautare

DECIZIE 392 /2012


privind modificarea şi completarea Deciziei preşedintelui Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare şi a Listei cuprinzând tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual către Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 26.04.2012 și 03.07.2012 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 26.04.2012 și 03.07.2012 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul art. 10 alin. (2) pct. 12, al art. 11 alin. (1) şi al art. 12 alin. (1) şi (3) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 22/2009 privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, aprobată prin Legea nr. 113/2010, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 30 alin. (2) Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice,

    preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii emite prezenta decizie.

    ART. I

    Decizia preşedintelui Inspectoratului General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei nr. 686/2005 pentru aprobarea Procedurii de tarifare şi a Listei cuprinzând tarifele de utilizare a spectrului radio, datorate anual către Inspectoratul General pentru Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.166 din 22 decembrie 2005, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. La articolul 18, după alineatul (2^1) se introduce un nou alineat, alineatul (2^2), cu următorul cuprins:

    "(2^2) Tarifele prevăzute la cap. VI pct. 1.2 şi 1.3 din anexă se aplică doar în cazul terminalelor autorizate individual, ce funcţionează sub controlul unui sistem de comunicaţii prin satelit."

    2. La articolul 18, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:

    "(3) Tariful prevăzut la cap. VI pct. 1.3.1 din anexă se aplică pentru acele terminale individuale mobile prin satelit instalate la bordul navelor sau aeronavelor, declarate de către titularul licenţei de utilizare a frecvenţelor radio pentru staţii de navă/aeronavă ca fiind utilizate în scop privat (acces la internet, poştă electronică, comunicaţii în interes personal ale membrilor echipajului sau pasagerilor etc.)."

    3. La articolul 18, după alineatul (7) se introduce un nou alineat, alineatul (8), cu următorul cuprins:

    "(8) Tariful prevăzut la cap. VIII pct. 5 din anexă se datorează pentru fiecare canal radio duplex de 200 kHz, alocat prin licenţă, pentru reţelele GSM 900 la bordul navelor."

    4. După articolul 19 se introduce un nou articol, articolul 19^1, cu următorul cuprins:

    "Art. 19^1. - (1) Tariful prevăzut la cap. IX pct. 1 din anexă se aplică fiecărui echipament transportabil de tip SNG şi se cumulează în mod corespunzător pentru a se obţine numărul de zile calendaristice pe parcursul cărora au loc transmisiile ocazionale de tip SNG cu respectivul echipament. În cazul transmisiilor ocazionale de tip SNG (short news gathering) cu durate atipice, care nu se regăsesc în mod direct în cadrul cap. IX pct. 1 din anexă, tariful se determină prin combinarea tarifelor existente la punctul respectiv, pentru a se obţine numărul de zile calendaristice pe parcursul cărora au loc transmisiile ocazionale de tip SNG.

    (2) Tariful prevăzut la cap. IX pct. 2 din anexă se aplică fiecărui echipament de radioreleu transportabil sau portabil şi se multiplică proporţional cu numărul de frecvenţe de emisie asignate fiecărui echipament şi cu numărul de zile calendaristice pe parcursul cărora au loc transmisiile ocazionale de tip ENG-OB (electronic news gathering and outside broadcasting) prin intermediul respectivului echipament.

    5. În anexă, la capitolul VI "Serviciul fix şi mobil prin satelit (exclusiv segmentul spaţial)", titlul punctului 1 se modifică şi va avea următorul cuprins:

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.