Inapoi la Cautare

DECIZIE 1649 /2016


privind aprobarea cererii de suspendare a activităţii Societăţii BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L.


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 20.02.2020, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (20.02.2020) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    Autoritatea de Supraveghere Financiară, cu sediul în Splaiul Independenţei nr. 15, sectorul 5, Bucureşti, cod de înregistrare fiscală 31588130, în temeiul art. 13 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile art. 2 alin. (1) lit. b) şi art. 6 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 93/2012, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 113/2013, cu modificările şi completările ulterioare,

    în cadrul şedinţei din data de 27 iulie 2016, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a analizat rezultatele controlului inopinat efectuat la Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., cu sediul social în municipiul Bucureşti, str. Bozieni nr. 2, bl. 833, sc. B, et. 9, ap. 100, sectorul 6, înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu nr. J40/4142/1999, cod unic de înregistrare 11739972/1999 şi înscrisă în Registrul brokerilor de asigurare şi/sau de reasigurare cu numărul RBK - 032/2003, reprezentată de către domnul Moţiu Mircea Augustin, în calitate de asociat unic şi administrator, şi

    a constatat următoarele:

    1. Prin Decizia FN din 18 februarie 2016 a asociatului unic al Societăţii BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. s-a hotărât:

    - suspendarea temporară a activităţii Societăţii BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., pe o perioadă de până la 3 ani, de la data de 1 aprilie 2016 până la data de 31 martie 2019;

    - îndeplinirea formalităţilor legale necesare suspendării activităţii Societăţii BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L., conform prevederilor cap. VI art. 16 din Norma nr. 9/2015 privind autorizarea şi funcţionarea brokerilor de asigurare şi/sau reasigurare.

    2. Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a realizat numai venituri din activitatea de intermediere în asigurări, în toată perioada verificată. La data de 31 decembrie 2015, societatea a înregistrat pierdere în sumă de 48.550 lei.

    3. Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a notificat toate societăţile de asigurare cu care a colaborat cu privire la decizia de suspendare a activităţii şi rezilierea contractelor de intermediere.

    4. Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a solicitat tuturor societăţilor de asigurare cu care a colaborat informaţii privind situaţia decontărilor (prime intermediate şi documente cu regim special).

    5. Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. a notificat clienţii cu privire la decizia de suspendare a activităţii, iar pentru contractele de asigurare aflate în derulare, aceştia au fost îndrumaţi pentru plata ratelor direct către societăţile de asigurare sau reprezentarea în continuare a acestora, prin intermediul unui asistent în brokeraj persoană juridică.

    6. Conform Notei reprezentantului legal al societăţii, domnul Moţiu Mircea Augustin, Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. are înregistrat un litigiu, pe rolul instanţelor de judecată din România, cu societatea de asigurare OMNIASIG VIG - S.A. Conform aceleaşi note, societatea nu are litigii cu intermediari în asigurări, clienţi sau foşti clienţi.

    7. La data de 31 martie 2016, Societatea BROKER ASIG - BROKER DE ASIGURARE - S.R.L. nu înregistrează debite către Autoritatea de Supraveghere Financiară în contul taxei de funcţionare.

    Faţă de motivele de fapt şi de drept arătate, în scopul apărării drepturilor asiguraţilor şi al promovării stabilităţii activităţii de asigurare în România,

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Comentarii Act

Nu sunt comentarii momentan.

Posteaza pe retele sociale

Pentru a posta un comentariu trebuie sa va autentificati


Daca nu aveti inca un cont si vreti sa va inregistrati dati click aici


Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda LegisPlus
Testeaza LegisPlus
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic

Info

Se încarcã, vã rugãm asteptati.