Inapoi la Cautare

DECIZIE 1333 /2003


privind regimul de autorizare generală pentru furnizarea reţelelor şi a serviciilor de comunicaţii electronice


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 14.11.2003 și 28.05.2010 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 14.11.2003 și 28.05.2010 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC    În temeiul prevederilor art. 4 alin. (3), ale art. 5 alin. (1), (2) şi (3) lit. b) şi ale art. 38 alin. (1), (3) şi (5) din Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicaţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 591/2002, precum şi ale art. 6 alin. (1) lit. d) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 880/2002,

    preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii emite prezenta decizie.

    ART. 1

    (1) Prezenta decizie stabileşte procedura de autorizare a persoanelor care intenţionează sa furnizeze reţele sau servicii de comunicaţii electronice, precum şi condiţiile în care furnizorii de reţele sau de servicii de comunicaţii electronice beneficiază de regimul de autorizare generală.

    (2) Autorizaţia generală cuprinde normele juridice specifice, aplicabile activităţilor de furnizare a reţelelor şi a serviciilor de comunicaţii electronice, şi este prevăzută în anexa nr. 1.

    (3) În cuprinsul prezentei decizii:

    - Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 79/2002 privind cadrul general de reglementare a comunicaţiilor, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 591/2002, va fi denumita Ordonanţa-cadru;

    - Ordonanţa Guvernului nr. 34/2002 privind accesul la reţelele publice de comunicaţii electronice şi la infrastructura asociata, precum şi interconectarea acestora, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 527/2002, va fi denumita Ordonanţa privind accesul;

    - Legea nr. 304/2003 pentru serviciul universal şi drepturile utilizatorilor cu privire la reţelele şi serviciile de comunicaţii electronice va fi denumita Legea serviciului universal;

    - Legea nr. 676/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul telecomunicatiilor, cu modificările ulterioare, va fi denumita Legea privind datele personale.

    ART. 2

    (1) Orice persoană care intenţionează sa furnizeze reţele sau servicii de comunicaţii electronice, denumita în continuare solicitant, are obligaţia sa transmită Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii, denumita în continuare ANRC, o notificare cu privire la aceasta intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

    (2) Notificarea se va realiza în mod obligatoriu prin completarea formularului-tip prevăzut în anexa nr. 2.

    (3) Furnizarea, exclusiv pentru nevoi proprii, de reţele şi servicii de comunicaţii electronice care nu utilizează frecvente radioelectrice se realizează în mod liber şi nu este supusă prevederilor prezentei decizii.

1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic