Inapoi la Cautare

DECIZIE 102 /2011


privind desemnarea organismului de gestiune colectivă Asociaţia pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România - A.D.P.F.R. drept colector al remuneraţiilor cuvenite producătorilor de fonograme pentru retransmiterea prin cablu


Puteti sa consultati o forma actualizata valabilă între 15.03.2011 și 30.07.2014 , conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata ,valabilă între 15.03.2011 și 30.07.2014 , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC


    Ţinând cont de Referatul Direcţiei registre, gestiune colectivă şi relaţii publice nr. RG II/5.088 din 9 martie 2011,

    în conformitate cu prevederile art. 138 alin. (1) lit. a) şi h) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare,

    având în vedere prevederile pct. 4 din Metodologia privind stabilirea remuneraţiilor cuvenite titularilor de drepturi de autor şi titularilor de drepturi conexe pentru retransmiterea prin cablu, prevăzută în Decizia civilă nr. 263 A din 16 noiembrie 2010 a Curţii de Apel Bucureşti - Secţia a IX-a civilă şi pentru cauze privind proprietatea intelectuală, publicată în baza Deciziei directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 327/2010,

    în baza prevederilor art. 7 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 401/2006 privind organizarea, funcţionarea, structura personalului şi dotările necesare îndeplinirii atribuţiilor Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, cu modificările ulterioare,

    directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor emite prezenta decizie.

    ART. 1


    Se desemnează organismul de gestiune colectivă Asociaţia pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România - A.D.P.F.R., cu sediul social în municipiul Bucureşti, str. Gh. Petrescu nr. 10, bl. B7, sc. 1, et. 9, ap. 39, sectorul 3, drept colector al remuneraţiilor cuvenite producătorilor de fonograme pentru retransmiterea prin cablu, stabilite prin Metodologia privind stabilirea remuneraţiilor cuvenite titularilor de drepturi de autor şi titularilor de drepturi conexe pentru retransmiterea prin cablu, prevăzută în Decizia civilă nr. 263 A din 16 noiembrie 2010 a Curţii de Apel Bucureşti - Secţia a IX-a civilă şi pentru cauze privind proprietatea intelectuală, publicată în baza Deciziei directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 327/2010.

    ART. 2


    Începând cu data publicării prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I, Decizia directorului general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor nr. 338/2010 privind desemnarea organismului de gestiune colectivă Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (U.P.F.R.) drept colector al remuneraţiilor cuvenite producătorilor de fonograme pentru retransmiterea prin cablu, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 3 din 3 ianuarie 2011, îşi încetează aplicabilitatea.

    ART. 3


    Prezenta decizie poate fi atacată la instanţele judecătoreşti de contencios administrativ.

    ART. 4


    Prezenta decizie se comunică Uniunii Producătorilor de Fonograme din România - U.P.F.R. şi Asociaţiei pentru Drepturile Producătorilor de Fonograme din România - A.D.P.F.R. şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
1   2   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic