Inapoi la Cautare

AMENDAMENT 3 /2021


convenit între Guvernul României şi Banca Europeană de Investiţii, prin scrisoarea semnată la Luxemburg la 2 martie 2021 şi la Bucureşti la 12 martie 2021, la Contractul de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii - Proiectul privind infrastructura municipală în domeniul alimentării cu apă, semnat la Bucureşti la 8 martie 2002


Puteti sa consultati o forma actualizata la data 23.10.2021, conform modificarilor publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, apasand butonul Cumpara Act.

Cumparati Actul varianta DOC

Forma la zi
Pret: 13,00 RON cu TVA
Doriti o forma actualizata , la zi (23.10.2021) , a acestui act ? Cumparati acum online, rapid si simplu varianta DOC !

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

 sunt considerate repetate (prin raportare la faptele şi circumstanţele existente atunci) de Împrumutat (i) la data la care Împrumutatul contrasemnează această scrisoare şi (ii) la data intrării în vigoare.

    3. Diverse

    3.1. În afară de conformarea cu articolul 1 (amendamente la contractele de finanţare) din această scrisoare, nicio dispoziţie a acestei scrisori nu va restricţiona, limita sau în niciun alt mod nu va amenda oricare dintre drepturile Băncii în cadrul Contractului de finanţare
.

    3.2. Prezenta scrisoare nu este (şi nu va fi considerată a fi) un consimţământ, un acord, o modificare sau o renunţare cu privire la orice termeni, prevederi sau condiţii ale Contractului de finanţare
, cu excepţia cazului în care s-a convenit în mod expres aici. Banca îşi rezervă orice alt drept sau remediu pe care îl poate avea acum sau ulterior.

    3.3. Termenii şi condiţiile din Contractul de finanţare
 sunt confirmate prin prezenta şi vor rămâne în vigoare şi cu efectele depline, iar termenii acestei scrisori vor fi strict interpretaţi şi fără a aduce atingere drepturilor şi puterilor Băncii în temeiul Contractului de finanţare
, inclusiv toate drepturile şi remediile cu privire la orice altă neconformitate care: (i) nu a fost dezvăluită înainte de data prezentei scrisori către Bancă; (ii) continuă şi nu s-a renunţat înainte de data acestei scrisori de către Bancă; sau (iii) care apare la sau după data prezentei scrisori.

    3.4. Banca emite prezenta scrisoare acţionând bazându-se pe informaţiile furnizate Băncii de către Împrumutat până la data prezentului document în legătură cu faptul că aceste aspecte sunt adevărate, complete şi exacte. Acesta nu va aduce atingere oricăror drepturi pe care Banca le poate avea în orice moment în legătură cu orice altă circumstanţă sau problemă, altele decât cele menţionate în mod specific în prezenta scrisoare sau în legătură cu orice astfel de informaţii care nu sunt adevărate, complete şi exacte, care drepturi vor rămâne în vigoare şi efect.

    3.5. Împrumutatul va face, la cererea Băncii şi pe cheltuiala sa, toate aceste acte şi lucruri necesare sau de dorit pentru a pune în aplicare modificările efectuate sau care vor fi efectuate în conformitate cu prezenta scrisoare.

    3.6. Dispoziţiile Contractului de finanţare
 referitoare la legea care reglementează Contractul de finanţare
 şi litigiile referitoare la Contractul de finanţare
 se aplică acestei scrisori mutatis mutandis.

    4. Data intrării în vigoare

    Prezenta scrisoare va intra în vigoare la data la care este semnată în mod corespunzător de către Bancă şi de Împrumutat, Împrumutatul furnizând dovezi, satisfăcătoare Băncii, că executarea acestei scrisori de către Împrumutat a fost autorizată în mod corespunzător şi că persoana respectivă sau persoanele care semnează această scrisoare în numele Împrumutatului este/sunt autorizate în mod corespunzător să o facă. Aceste dovezi trebuie furnizate cel târziu împreună cu această scrisoare semnată corespunzător, cu excepţia cazului în care a fost livrată anterior Băncii şi Împrumutatul confirmă în scris că nu s-a produs nicio modificare în legătură cu autoritatea respectivă a persoanei sau persoanelor autorizate să semneze prezenta scrisoare, în numele Împrumutatului („Data intrării în vigoare“).

    De la data intrării în vigoare, referinţele din Contractul de finanţare
 la „prezentul Contract“ şi referinţe similare vor fi citite şi interpretate ca trimiteri la respectivul Contract de finanţare, astfel cum au fost amendate prin dispoziţiile prezentei scrisori.

<   2   3   4   >  

Forme la zi | Modificari Act | Printare | Salvare DOC

Inapoi la Cautare

Despre Companie

CTCE este liderul national in domeniul software legislativ. Avem o experienta de peste 35 ani in domeniul dezvoltarii de aplicatii software.
(aflati mai multe)

Termeni si Conditii
Comanda iLegis
Testeaza iLegis
Resurse Lege-Online

Nota CTCE

Continutul, designul, structura, precum si materialele Lege-Online.ro apartin C.T.C.E. - Piatra Neamt si sunt protejate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea/distribuirea/republicarea acestora este ilegala.

Intrati in Contact

 • Telefon:
  (0233) 211 020 / (0233) 218 110
 • E-mail:
  office@ctce.ro
 • Adresa:
  Bd. Decebal, nr. 32
  610076, Piatra Neamt, Neamt
  Romania


CTCE - Centrul Teritorial de Calcul Economic